Ho hem petat!

L’organització no tenim paraules per descriure el que hem viscut aquest cap de setmana amb vosaltres. Hem aconseguit organitzar dues curses i dues marxes i hem superat, amb escreix, tots els reptes que ens vam proposar després de l’última edició.

La feina de picar pedra i constant que han fet des de la comissió de xarxes socials i d’espònsors durant tot aquest any ha sigut increïble i està donant resultats. Hem aconseguit un total de 780 participants (530 a les marxes i 250 a les curses), superant els 600 participants de l’any passat.

Hem tingut més de 70 empreses, comerços i entitats que han posat al seu granet de sorra perquè això d’avui fos tot un espectacle. Res hauria estat el mateix sense ells.

Però el que tenim molt clar, és que seria impossible fer-ho sense tots els voluntaris i voluntàries que han decidit dedicar aquest cap de setmana a preparar aquest tingladu.

Per últim, volem agrair a totes les persones que han confiat amb nosaltres i s’han apuntat a les curses i a les marxes. Sense vosaltres, res del que hem fet aquest cap de setmana tindria sentit.

I com que ens hem quedat amb ganes de més… ja us podeu reservar l’11 de maig de 2025! SOM-HI!!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *